Bejelentés


Rammstein Tribute Rammlied Zenekar


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponSzavazás
HÍREK!


RAMMLIED RAJONGÓK FIGYELEM! A ZENEKAR ÚJJÁ ÉLED PORAIBÓL!
Irány a koncertek menüpont!!


"Heimlich werd ich auferstehen
und du wirst um Gnade flehen
dann knie ich mich in dein Gesicht
und steck den Finger in die Asche"

Asche zu AscheA RAMMLIED CAMPUS FESZTIVÁLON LESZ ÚJRA LÁTHATÓ!

A Rammlied Budapestre utazik! Fellépünk a Ráday Kupolában megrendezendő Rocktusa Tehetségkutató és Koncert keretEIN belül!! Június 10.én 22:00 kezdéssel!
Plakátot a koncertek menüpontban láthatjátok!

Május 28.án újra színpadon a RAMMLIED. A debreceni Suttogó-ban (Kikötővel szemben a nagyerdőn). Várunk mindenkit szeretettel.


Nagyon jó koncert volt igazán jó bulit sikerült össze hozni a Gyújtóponttal és a Black Jack-el Köszönjük mindenkinek aki ott volt!! Na meg köszönjük a Gyújtópontnak a meghívást.:)

Sajnos a Rock Café-s koncertet betegség miatt lekellett mondanunk... Elnézést kérünk azoktól akik jöttek volna a koncertre de legközelebb május 6.án a GYÚJTÓPONT közreműködésével láthattok minket.

Nagyon jó volt a koncert, remélem mindenki élvezte. A Rajongók elleptek minket koncert előtt és koncert után is. Köszönjük a Morning Bolt zenekarnak és a Glaxac zenekarnak is hogy ott voltak aznap este valamint köszönjük a Wanrocknak a szervezést.

A zenekar legközelebb 22.én játszik a szoboszlói Rock Café-ban várunk mindenkit sok szeretettel.


Az Április 16. koncert szervezése befelyeződött plakátot a KONCERTEK menüpontban találhatjátok.


Sajnos a Vertigo [Metallica Tribute] lemondta a koncertet 16.án de hála a Wan Rock kitartó munkájának a koncert meglesz tartva. Még nem tisztázódott rendesen ki lesz a 3. zenekar de hamarosan meg lesznek az új infók és itt olvashatjátok majd :)
További koncertekkel kapcsolatban látogassatok el a Wan Rock honlapjára.Minden féle tév hitek szabadultak a zenekar felől, melyek úgy szólnak hogy a Rammlied felfog oszlani. Megnyugtatva a rajongókat, nem oszlik fel a zenekar. Sőtt Április 16.án Tribute Est kereteiben fogunk újra játszani December 28. óta először. Wanrock szervezése álltal még láthatjátok a Vertigo-t [Metallica Tribute] és a Szepultúrát [Igen Sepultura Tribute :)] Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel további információk és pontos adatok hamarosan a Koncertek menüpontban lesznek láthatók... valamint a plakátot is hamarosan megtaláljátok szintén a Koncertek menüpontban! :)
Üdv: RammliedEgy fantasztikus évet zártunk, nagyon sok jó és egyben nagyon sok rossz koncerteket is letudva a hátunk mögött. De összeségében a Rammlied ezalatt az egy év alatt mindent megjárt. Egy fantasztikus koncertet adtunk december 28.án a közönség nagyon élvezte mi pedig olvadtunk a gratulációk tömkelegétől. De mi sem tudnánk élvezni a koncertet a közönség nélkül úgyhogy az igazi tisztelet nekik jár. Szakadó hóviharban eljöttek minket megnézni, úgyhogy köszönjük mindenkinek aki ott volt aznap este.
Üdvözlettel: Little Till

December 28.án lezajló egy éves koncertre a jegyeket megrendelhetitek a www.digifactor.hu webcimen. A Digifactor honlapjára belépve "Koncertjegyek" menüpontban jelenik meg a jegy és a rendelésre kattintva kaptok egy regisztrációs űrlapot. Kitöltés után 2-3 napon belül megérkezik a jegy melyet futárunknak kell kifizetni.

27.én játszottunk a Kaptár Bárban, a közönség fantasztikus volt nagyon élvezte mindenki a koncertet csupán a zenekar nem a hangositást sajnos nem sikerült pöpecül belőni, de emelett nagyon jó volt a koncert köszönjük mindenkinek aki ott volt. Köszönjük a Wan-rocknak a szervezést és a meghivást!

Hát megvolt a Beregszászis koncert. Köszönjük mindenkinek aki eljött és élvezte a koncertet. Sajnos a végére már igen kevesen maradtak. Ez van...

A December 28.án tartandó 1 éves Rammlied koncertre a jegyek december elsejétől kaphatók itt:

Zajlanok a studió munkálatok, de egyenlőre még nem áruljuk el mely számok lesznek rajta, de annyit mondhatunk hogy 2 remek dalt fogtok kapni

A Rammlied studióba vonul.
Nem sokára elkezdjük felvenni a demo lemezünket melyen nevünkhöz híven Ramms+ein számok lesznek találhatóak. Reméljük sikere lesz és mégtöbb embert tudunk elcsalogatni a koncertjeinkre :)

Lezajlott az Unplugged szülinapi bulink :) Hihetetlen jól érezte magát az egész zenekar, és ahogy észre vettük a közönség is nagyon benne volt. Reméljük egyre több és több vendégünk lesz és megtudjuk mutatni az ország környező településein mi is aza Rammstein :)

Megvolt a Szoboszlói koncert :)
Nagyon jó buli volt nagyon élveztük mi is, és a közönség is, minden elvárásunknak megfelelt csupán annyi volt a baj hogy kicsi volt a hely, de egyensúlyba hozta a közönség fantasztikus beleélése :) Találkozunk október 15.én Pénteken Unpluggedba.

A Rammlied zenekar Október 15.én a debreceni Unplugged szinpadán fog játszani 20:00-i kezdettel. Utána pedig a vendég zenekar a NEMO - Nightwish Tribute

Keresd a Rammlied-et IWIW-en. Ha bejelölöd, minden koncertről és minden Rammlied megmozdulásról időben fogsz tudni;)

Elérhető a Wanrockos buli egyik videója:)
http://www.youtube.com/watch?v=QDddNSi6gOo

A zenekar újjá alakult, és gyúrjuk a nótákat. Október 9.én a Szoboszlói Rock Caféban fogunk játszani!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!